Το Κέντρο της Ειρήνης, Θεραπευτικός Χώρος στην Αθήνα


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαθήματα

1. ΤΑΙ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ Στυλ Γιάνγκ 24 κινήσεων με την Χριστίνα Κούλη
Πολεμική Τέχνη που έχει τις ρίζες της στην Φιλοσοφία του Ταοϊσμού. Η εκμάθηση και η εξάσκηση του Τάϊ Τσι Τσουάν μας βοηθάει να κάνουμε τις Ταοϊστικές Αρχές βίωμα, γυμνάζει το σώμα μας κάνοντάς το εύκαμπτο, ευλύγιστο και δυνατό. Μας ζητάει να αδειάσουμε το μυαλό μας και να ακούσουμε καλύτερα το σώμα μας και έτσι μας φέρνει πιο κοντά στον εαυτό μας, στην φύση μας και στην Διαίσθησή μας.

2. ΤΣΙ ΓΚΟΝΓΚ με τη Χριστίνα Κούλη
Ασκήσεις που δυναμώνουν και θεραπεύουν την Υγεία. Οι βασικές αρχές του Τσι Γκονγκ είναι η σωστή και χαλαρή στάση του σώματος και η βαθιά αναπνοή σε συνδυασμό με την συγκέντρωση του Νου. Άρα το Τσι Γκονγκ καλλιεργεί το Τσι -την εσωτερική ενέργεια- του εξασκούμενου, συχνά με πολύ καλά αποτελέσματα και σε άτομα που έχουν χρόνιες παθήσεις.

3. ΣΤΡΕΤΣΙΝΓΚ με την Ειρήνη Σανίκου
Ειδικές απλές ασκήσεις στο πάτωμα που βασίζονται στο άνοιγμα και στο τέντωμα κάθε άρθρωσης σε συνδυασμό με την αναπνοή ώστε το σώμα να βρίσκει ξανά την σωστή του θέση ύστερα από μια κουραστική ημέρα εργασίας.

4. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΝΩΝ με την Ειρήνη Σανίκου
"Σαμάνος είναι αυτός/ή που μαθαίνει να ενορχηστρώνει τα Στοιχεία της Φύσης για να θεραπεύει τον εαυτό του/της και μετά τους άλλους." Λύνν Άντριους, Συγγραφέας και Σαμάνα.
Με απλά λόγια είναι ο άνθρωπος ο οποίος μαθαίνει να ζει σε αρμονία με την φύση και γυρεύει συνεχώς να θυμηθεί και να καταλάβει αυτά τα κομμάτια του εαυτού του τα οποία έχει ξεχάσει και που στα ύπουλα κυβερνάνε την ζωή του. Αυτά τα κομμάτια είναι όλα τα παιδικά τραύματά του, τα οποία τώρα στην ενηλίκιωσή του, του ζητείται να αντιμετωπίσει, να τιμήσει και να τα αφήσει πια να φύγουνε ώστε να γίνει το καταπληκτικό, πανέμορφο και παντοδύναμο πλάσμα που είναι. Αυτό είναι ένα διετές τμήμα που είναι απλώς μια αρχή για την δουλειά μιας ζωής που έχει ο καθένας μας να κάνει.

5. ΡΕΙΚΙ ΙΙΙ με την Ειρήνη Σανίκου
ΡΕΙΚΙ ΙΙΙ: Ο συντονισμός στον 3ο βαθμό σου επιτρέπει να διδάσκεις και να δίνεις εσύ συντονισμούς σε άλλους. Γίνεται το λιγότερο ένα χρόνο μετά τον 2ο βαθμό. Είναι μια εκπαίδευση που κρατάει 9 μήνες σε 3ώρα εβδομαδιαία μαθήματα με συνεχής μικρούς συντονισμούς, διαλογισμούς και ασκήσεις που βοηθάνε να θεραπευτούνε τα παλιά τραύματα για να μπορέσεις να γνωρίσεις καλύτερα τον Αληθινό σου εαυτό και να αντέξεις την δόνηση αυτού του βαθμού. Η Ειρήνη είναι δασκάλα Ρέϊκι του συστήματος Ουσούϊ.ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΛΗ
Η Χριστίνα έχει σπουδάσει στο Πεκίνο Τάϊ Τσι Τσουάν και Τσι Γκονγκ και είναι Επίσημη Μαθητευόμενη στην Γραμμή του Μεγάλου Δασκάλου Wang Pei Sheng. "Η τακτική εξάσκηση του Τάϊ Τσι Τσουάν γυμνάζει το σώμα, αποφορτίζει από την ένταση, το άγχος και γαληνεύει το Πνεύμα. Η παρακολούθηση συγχρόνως των Μαθημάτων Στρέτσινγκ φέρνει ακόμα ταχύτατα αποτελέσματα."

ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΝΙΚΟΥ
Η Ειρήνη ασχολείται με το Τάϊ Τσι Τσουάν και το Τσι Γκονγκ πάνω από 20 χρόνια. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές τις στην Ευρωπαϊκή Σχολή του Σιάτσου, το οποίο εξασκεί εδώ και 13 χρόνια. Είναι Δασκάλα του Ρέϊκι του Συστήματος Ουσούϊ και δίνει συνεχώς συντονισμούς και στους τρεις βαθμούς. Έχει μαθητεύσει κοντά στην Λυνν Άντριούς στις ΗΠΑ τα τελευταία 15 χρόνια και μοιράζεται αυτές τις διδασκαλίες με τους μαθητές τις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου. Επίσης τα τελευταία οκτώ χρόνια ασχολείται με τις θεραπείες του ήχου και για αυτόν τον λόγο έχει επισκεφτεί τους Αβοριγινούς στην Αυστραλία.

Christina_Kouli-Irini_Sanikou

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού